Werkwijze

Bij het kosteloze en vrijblijvende intakegesprek, lichten wij u voor, over alles wat er bij een haarwerk komt kijken. Dit intakegesprek kan plaats vinden in onze studio, maar kan ook bij uw eigen kapper of in de huiselijke sfeer plaatsvinden. Als u in het ziekenhuis ligt, komen we, als dat nodig is, bij u langs.

Een eerste afspraak kan altijd binnen vijf werkdagen plaatsvinden, en in het geval van spoed binnen één tot twee werkdagen. Tijdens deze afspraak spreken we zorgvuldig door waar u naar op zoek bent. We maken een analyse van uw eigen model en we geven uitleg over de mogelijkheden.

Wij bestellen het door u gekozen model bij onze leverancier. Is het model op voorraad, dan duurt het maximaal twee dagen voordat u erover kunt beschikken. Voor maathaarwerk geldt een levertijd van maximaal twaalf weken.

Op het moment dat wij uw haarwerk leveren, wordt het haarwerk op uw hoofd geknipt en gestyled. Dit kunnen wij ook in overleg doen met uw eigen kapper. Zo wordt het helemaal uw persoonlijke haarwerk wat bij u past en waar u zich prettig bij voelt. Bij de aanschaf krijgt u van ons vanzelfsprekend een gebruikersadvies voor het perfecte gebruik en onderhoud van uw haarwerk.
Daarnaast bieden we nazorg als service. Mocht uw haarwerk niet goed zitten of heeft u nog aanvullende vragen, schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij willen u hiermee graag helpen.

U kunt bij ons geheel kosteloos uw haarwerk reserveren totdat u het nodig heeft. Dit is mogelijk voor een periode van minimaal drie weken en maximaal zes weken.

Haarwerk 3

Een tevreden klant:

Ook ik kwam voor het voldongen feit te staan. Dat ik de keuze moest maken om wel of geen haarstuk te zullen gaan dragen. Anders Haarwerken stond klaar om mij passende informatie te geven. Wat er eventueel mogelijk zou kunnen voor mij.
Anders Haarwerken geeft de klant advies op maar en geeft de mogelijkheid om dit in de eigen vertrouwde huiselijke omgeving te doen.
Samen hebben we gekeken wat voor mij de juiste keuze zou zijn.
Ik ben gelukkig met het eindresultaat.

Ik draag geen “pruik” maar “haar” dankzij Anders Haarwerken!